İŞ İLANI DETAYI

Giriş kontrolde uygulanacak muayene, test ve kontroller için gerekli kalite dokümanlarını hazırlamak ve güncelliğini sağlamak Giriş kontrolde hata tespit edilen, uygun olmayan ürünleri raporlamak, aksiyon planlarını takip etmekFirma içindeki yeni sistemlerin üretime entegrasyonunda aktif rol oynamakISO 9001 sistem çalışmalarının aktif uygulayıcısı olarak sistemin güncelliğine destek vermek.Sahip olduğu sürecin performansını sürekli takip ederek süreçte iyileştirmeler yapmak.Düzeltici - önleyici faaliyetleri planlamak ve takip etmek.Uygunsuz ürün söz konusu olduğunda imalatı durdurma yetkisine sahiptir.Proses kontrol raporlarını oluşturmak, arşivlemekİstenildiğinde ulaştırmak.Üretimde uygun olmayan ürünleri kayıt altına alarak, aylık hata analizlerine destek vermek.Üretimde üretilen parçaları ölçüm ekipmanlarını kullanarak teknik resime göre kontrolünü gerçekleştirip üretim başlangıç onayı vermek BAŞVURU YAPACAK ADAYLAR BAŞVURUSUNU TAMAMLADIKTAN SONRA FİRMA İLE İLETİŞİME GEÇMESİ GEREKMEKTEDİR.


İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeTeknik Meslek Liselerinin veya Meslek Yüksekokullarının Makine , Torna Tesviye vb. bölümlerinden mezun,Kalite Kontrol alanında yetiştirilmek üzere,Ölçüm ekipmanlarını kumpas, mikrometre vb. kullanabilen,MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,Ekip çalışmasına yatkın,Vardiyalı çalışabilecek,Öğrenmeye açık ve istekli,Analitik düşünme yeteneği gelişmiş,Raporlama yetkinliği yüksek,Tercihen Esenyurt, Arnavutköy, Beylikdüzü, B.Çekmece civarında ikamet eden,Takım arkadaşları arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HASTANE MAH. ORGENERAL NURETTİN BARANSEL CAD. NO:22 HADIMKÖY ARNAVUTKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AVCILAR , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ , ARNAVUTKÖY , SULTANGAZİ İrtibat Bilgileri : İsim : URTİM İSKELE KALIP Ünvan : Telefon : 902125495555 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Avcılar
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902125495555

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg AVCILAR gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.