İŞ İLANI DETAYI

Proses kalite kontrol konusunda en az 2 yıl deneyimli Kumpas,mihengir,açı ölçer vbÖlçüm aletlerini kullanabilen Üretim hatlarında periyodik kontrolü sağlayabilecek, prosesleri yakından takip edecek, Kalite uygulamaları konusunda bilgi sahibi, Bay adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, personel aranmaktadırÇalışma saatleri 07:30-17:30 1Servis : Çakır Hanım , Muradiye , çekirge , nilüfer metro istasyonu izmiryolu, beşevler metro istasyonu – fabrika 2Servis : Mesken ,Ankara yolu üzerinden fabrika 3Servis : emek – geçit –bağlarbaşı pazartesi pazarı – yunuseli toki – güneştepe çetin kaya düğün salonu – güneştepe merkez


Lazer kesim , abkant büküm ve kaynak hatları ile hizmet veren firmamızda üretilen ürünlerin proses kontrolünden, final kontrolüne kadar geçen üretim aşamasında teknik resimlerinin okunarak, proses kontrollerinin yapılması ve kayıt altına alınmasıİŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 25- -42 (13.09.1999 - 16.08.1982 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : NOSAB NİLÜFER BULVARI NO:14/A NİLÜFER BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : OSMANGAZİ , YILDIRIM İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ESRA HANIM Ünvan : Telefon : 902242416387 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Nilüfer
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902242416387

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kalite iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg Nilüfer veya Edmeg Bursa Kalite gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder