İŞ İLANI DETAYI

ALTUNTAŞ HAVALANDIRMA firmasında çalıştırılmak üzere;Meslek Yüksek Okulu veya meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun,Askerliğini yapmış,Kumpas / Mikrometre vb ölçüm cihazlarını kullanabilen,Teknik resim okuma ve anlama yetkinliğine sahip,Tercihen sac işleme veya benzer sektörlerde Kalite Kontrol deneyimine sahippersonel alınacaktır.


Analitik Düşünebilme, İş Tecrübesi, Takım ÇalışmasıAdaylar kapsamlı bir oryanyasyon sürecine alıncak ve kendilerine ; Kalite kontrol, SolidWorks EPDM, ISO,TSE vb. konularda eğitimler verilecektir.Eğitim sonrasında , ilgi ve becerilerine göre ALTUNTAŞ GRUP bünyesinde; GİRİŞ, PROSES ve FİNAL SEVK kalite kontrol faaliyetlerinde görev alacaklardır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -50 (17.04.2006 - 19.03.1974 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ERENLER ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ MEHMET ALTINSOY BULVARI NO:27/A AKSARAY MERKEZ AKSARAY / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : AKSARAY İrtibat Bilgileri : İsim : İnsan Kaynakları Ünvan : Telefon : 903822662120 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Aksaray
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903822662120

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Aksaray İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Aksaray Geneli İş İlanları