İŞ İLANI DETAYI

İş TanımıGiriş, ara ve final kontrol faaliyetlerini ilgili talimat ve teknik resimlere uygun olarak yapmakKalite kontrol ile ilgili tüm prosedür ve talimatların uygulanmasını sağlamak, gerekli durumlarda iyileştirme ve geliştirme önerileri sunmakÇalışma ve iş güvenliği talimatlarına uyarak ölçüm ekipmanlarını kullanmakÜrün kalitesinde problem olduğu takdirde amirine bilgi vermek ve ERP programı üzerinden raporlamakİmalat sürecinde kritik ölçülerin ölçümlerini yapabilmekRutin testlerin çekme, basma, yoğunluk ölçümü vbYapılması ve bunların raporlanması


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeGenel NiteliklerMeslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu ilgili bölümlerindenmakine, metal işleri mezunuTeknik resim okuma ve anlama yeteneğine sahipProfil projektör, kumpas, mikrometre vb. el aletlerini iyi derecede kullanabilme yeteneğine sahipTercihen pirinç silindir imalatı ve-veya kontrolü konusunda deneyim sahibiAnalitik düşünce yapısına sahip, sonuç odaklı ve takım çalışmasını benimsemiş Kalite Kontrol alanında en az 5 yıl deneyimliTercihen bir ERP programına veri girişi tecrübesine sahipVardiya ve fazla mesai çalışmasına uyum sağlayabilecekErkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamışTercihen İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden Çorlu, Çerkezköy, Silivri, Selimpaşa, Celaliye, Kumburgaz, Mimaroba, B.çekmece, Beylikdüzü, Avcılar, Esenler, Beykoz güzergahlarına servisimiz vardır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 20- -40 (17.09.2004 - 20.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -40 (17.09.2004 - 20.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORTAKÖY MAH. DUMLUPINAR CAD NO 48 SİLİVRİ İSTANBUL SİLİVRİ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SİLİVRİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : HATİCE İPEK ABAY Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI UZMANI Telefon : 902127343855 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Silivri
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902127343855

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kalite iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Silivri veya Edmeg İstanbul Kalite gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.