İŞ İLANI DETAYI

Sac türleri- imalatı, Lazer, punch, abkant, kaynak işlemlerinden çıkan yarı mamullerin kalite kontrol süreçlerini ve kararını teknik gerekçeler ile üstlenecek,Teknik resim okumasını bilen, kumpas, mikrometre, mihengir ve ölçü aletlerini kullanacak.


İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeKALİTE KONTROLMeslek Yüksek Okulu Makine bölümü mezunu,Minimum 3 yıl deneyimli,Üretim prosesinin kalite takibini yapmak ve raporlamak,Girdi mamulden çıktı ürüne kadar tüm kalite sürecinde rol alabilmek,Tercihen ISO 9001 Kalite standartlarına hakim,Ms Office Word, Excel, Power Point programlarını kullanabilen,Hareketli çalışma temposuna ayak uydurabilecek ve iletişim becerileri güçlü,Erkek adayların askerliğini yapmış,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- (24.09.2006 - Erkek 22- (24.09.2002 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 75. YIL OSB MAHALLESİ 30 CADDE NO:3/1 ESKİŞEHİR ESKİŞEHİR MERKEZ ESKİŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇİFTELER , ESKİŞEHİR MERKEZ , MAHMUDİYE , MİHALIÇÇIK , SARICAKAYA , SEYİTGAZİ , SİVRİHİSAR , ALPU , BEYLİKOVA , İNÖNÜ , GÜNYÜZÜ , HAN , MİHALGAZİ , ODUNPAZARI , TEPEBAŞI İrtibat Bilgileri Ad Soyad : AYŞENUR ÖKSÜZ Ünvan : İK Telefon : 905300512772 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905300512772

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder