İŞ İLANI DETAYI

UTEST A.Ş.; Yapı Malzemeleri Test Cihazlarının tasarım, imalat ve tedariki konusunda hizmet veren, seri üretimin yanı sıra müşteri talepleri doğrultusunda özel test sistemleri ve cihazları tasarlayan, yazılım ve donanım dahil olmak üzere tüm cihazları kendi bünyesinde üretebilecek teknoloji, donanım ve tecrübeye sahip, sektöründe lider ve öncü, dünya markası bir firmadır.Şirketimizde değerlendirmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip: Final Kalite Kontrol ve Giriş Kalite Kontrol Operatörü arıyoruz.


İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeMeslek Yüksek Okullarının-Meslek Liselerinin Elektrik, Elektronik, Makine, Talaşlı İmalat bölümlerinden mezun,Kumpas, mikrometre, komparatör, açı ölçer, kıl gönye gibi temel ölçü aletlerini kullanabilen,Geometrik toleransları bilen,Teknik Resim okuma ve anlama bilgisi olan,Kuvvet, hız, sıcaklık ve yer değiştirme kalibrasyonu konusunda tecrübeli,Takım çalışmasına yatkın, öğrenmeye açık, dikkatli,Üretim hattında çıkan sorunların tespit edilmesi ve önlenmesi, sevkiyat öncesi kontrolleri yaparak aksiyon alınması konusunda deneyimli,MS Office programlarına hâkim, raporlama yönü güçlü,ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi konusunda bilgi sahibi,Kaynaklı imalat, Toz boya ve yaş boya kontrolleri konusunda bilgi sahibi Görsel kontrol,Tercihen aktif araç kullanabilen,Final Kalite Kontrol ve Giriş Kalite Kontrol Operatörü arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -48 (7.11.2004 - 9.10.1976 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ANKARA 1. O.S.B. URAL CAD. NO:18 SİNCAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YENİMAHALLE , KEÇİÖREN , MAMAK , SİNCAN , ETİMESGUT İrtibat Bilgileri Ad Soyad : UTEST AŞ. Ünvan : Telefon : 905435945859 E-posta : ik@utest.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Sincan
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905435945859
ik@utest.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kalite iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg Sincan veya Edmeg Ankara Kalite gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder