İŞ İLANI DETAYI

Ankara Akyurt'ta bulunan ofis mobilyaları üreten fabrikamıza kalite giriş kontrol elemanı aranmaktadır.-Fabrikaya giren tüm hammaddelerin depolara teslim edilmeden önce irsaliye ile adet, ölçü ve kalite kontrolünü yapmak-Hataları ürünlerin depolara girmeden önce iade bilgisini vermek-Hatasız ürünlerin kontrolden sonra ilgili birim sorumlularına teslim etmek-Kalite Yönetimi Sistemleri konusunda bilgi sahibi olan ve uygulamış olan-Sürücü Belgesine sahip olan-Tercihen mobilya sektöründe tecrübeliGiriş kalite kontrol personeli aranmaktadır.Akyurt, Çubuk, Pursaklar, Keçiören ve Karapürçek'te ikamet eden adayların başvuruları değerlendirilecektir.



Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 18- -45 (1.05.2006 - 2.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : GÜZELHİSAR M. KÜMEEVLERİ SERPMELERİ NO: 336 AKYURT ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇUBUK , KEÇİÖREN , AKYURT , PURSAKLAR İrtibat Bilgileri : İsim : FURKAN SARIASLAN Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 905493137961 E-posta : ik@violaofis.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Çubuk
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905493137961
ik@violaofis.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg ÇUBUK gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Ankara İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder