İŞ İLANI DETAYI

İş Tanımı: Kalite kontrol süreçlerini yürütmek ve raporlamak, Müşteri ile kalite konusunda iletişim, İmalatların kaynak öncesi ve sonrası boyut kontrolünü sağlamak, İmalat süreçlerinde kalite standartlarına uygunluğu takip etmek, Ölçüm aletleri kullanarak doğru ve güvenilir sonuçlar elde etmek, Teknik resim okuma ve yorumlama becerisi ile üretim süreçlerini desteklemek.Başvurularınız için teşekkür ederiz. Ancak, sadece aranan niteliklere sahip adaylarla iletişime geçilecektir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeAnalitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yabancı Dil, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeAdana Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrikamızda görevlendirilmek üzere Kalite Departmanı için çalışacak deneyimli bir takım arkadaşı arıyoruz.Aranan Nitelikler: Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun, Kaynaklı imalat konusunda en az 1 yıl aktif iş deneyimine sahip, Adana veya Ceyhan ikamet eden, Autocad ve Excel konularında yetkin, Askerliğini tamamlamış erkek adaylar, Temel ölçüm bilgisi ve teknik resim bilgisine sahip kumpas, mikrometre, şerit metre vb. ölçüm aletlerini kullanabilen, resim okuma, imalat yöntemleri ve malzeme bilgisine sahip. Tercihen İngilizce bilen,.CEYHAN·Turgut Özal bulv.Eyvan Kebab,Aksa Gaz,İller Bankası,Barajyolu,Duygu Cafe,Sular Cad. Otoban. Org.·Hava Limanı kav. Emek mah.Meydan,mah.Dumlupınar,Alidede Mah,Hürriyet metro,Reğlatör köp,Süleyman vahid cad,Koza bulv,levent cad,Güzelevler mah,Mobilyacılar sitesi, E5 Karayolu.·Afet evleri 75. Yıl lisesi,Eğabatur kanal boyu,Serinevler Başkent hast,Karacaoğlan, Selahattineyyübü mah. Kozan yolu Ptt kav.,Ulubatlı ·Hasan mah kanal boyu,Sezaikarakoç bulvarı Sarıçam belediyesi,Otaban,Org.·Kamp,Buruk köyü,Kozan yolu,Geniş yol,Batı kent hast.,Senem Market,Otoban,Org.·Yeşilevler engel cami,Barış cad,Alibozdoğan oğlu bulv,otoban Türkmenbaşı Girişi,Otoban Org.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 22- -55 (19.04.2002 - 21.03.1969 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 22- -55 (19.04.2002 - 21.03.1969 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ACIDERE OSB MAH. 5 OCAK CAD. NO:10 SARIÇAM ADANA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SEYHAN , CEYHAN , YÜREĞİR , ÇUKUROVA , SARIÇAM , ADANA /MERKEZ , TARSUS İrtibat Bilgileri : İsim : NURTEN POLAT AKTAN Ünvan : PERSONEL SORUMLUSU Telefon : 903223943342 E-posta : muhasebe@toros-insaat.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Adana
İlçe : Seyhan
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903223943342
muhasebe@toros-insaat.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder