İŞ İLANI DETAYI

Firmamız kablo gruplama alanında faaliyet göstermektedirFirmamıza Kalite Kontrol Sorumlusu pozisyonunda görev alacak personel arayışımız mevcuttur.


İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeAnalitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezunBenzer görevde iş tecrübesine sahipKablo üretimi ve kontrol konularında deneyimliMicrosoft Office uygulamalarına hakimISO Yönetim Sistemleri 9001 , 14001 konularında aktif görev almışİletişim becerileri ve raporlama yönü güçlüSonuç odaklı ve sistematik çalışanKonusu ile ilgili kanun , yönetmelik , kalite standartları , sektörel gelişmeleri ve teknolojiyi takip ederek , şirketin bünyesinde uygulamasını sağlamakGelen hammaddelerin uygunluk test ve kontrollerini yapmaKalite politikasının organizasyon şemasının her kademesinde bilinmesini sağlamakErkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmayanTEK VARDİYATatil Günü: Cumartesi, PazarServis Güzergahları: ÇERKEZKÖY, KAPAKLIBaşvurular firmamıza gelip başvuru formu doldurarak veya santral@mtbendustrisistemleri.com.tr mail adresine CV gönderme yöntemiyle olmaktadır


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 30- -40 (22.10.1994 - 23.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 30- -40 (22.10.1994 - 23.09.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İSMETPAŞA MH. 1.SK. NO:10 ÇERKEZKÖY KAPAKLI TEKİRDAĞ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇERKEZKÖY , KAPAKLI İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Banu ÇENBER Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 902827581023 E-posta : santral@mtbendustrisistemleri.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
İlçe : Kapaklı
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902827581023
santral@mtbendustrisistemleri.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kalite iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Tekirdağ ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Tekirdağ, Edmeg Kapaklı veya Edmeg Tekirdağ Kalite gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Tekirdağ ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder