İŞ İLANI DETAYI

Endüstriyel temizlik makinaları üretimi yapan firmamız için,30 yaş ve üzeriEn az Lisans mezunuBay-BayanÜniversitelerin ilgili bölümlerden mezun olmak Endüstri Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Elektrik-Elektronik MühMekatronik Müh vbEn az 5 yıl deneyimli Kalite Kontrol Mühendisi aranmaktaadır.Yemek var, Servis var.Yazlık - Serdivan - Maltepe - Tekeler - Yağcılar - Hacıoğlu - ErenlerÇalışma gün ve saatlerimiz: Cmt-Pazar Tatil Hafta İçi:08:00-18:00İlana başvuran kişilerin firma ile irtibata geçebilir.İrtibat: Neslihan Hanım:0549 559 4908 MAİL:ik@safranmakina.com


Üniversitelerin ilgili bölümlerden mezun olmak Endüstri Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Müh. Mekatronik Müh vbKalite Yönetim Sitemi kurma, belgelendirme ve süreç geliştirme faaliyetlerinde kesinlikle bulunmuş olmak , Üretim yapan işletmelerde benzer pozisyonda min 5 yıl arası deneyim sahibi olmakMS Office uygulamalarına hakim olmakErkek adaylar için askerliğini tamamlamış olmakSürekli iyileştirme kültürünü bilen ve uygulayabilen Sorumlulukları:Kalite kontrol faaliyetlerinin yürütülmesi ve final kontrollerin eksiksiz yapılmasını sağlamak. Prosedürleri, kalite planlarını, şartnameleri, ilgili talimatları ve formları ilgili birimlerin desteği ile hazırlamak, dağıtmak, kayıtlarını tutmak ve revizyonlarını gerçekleştirerek ilgili birimlere iletmek. Tüm dokümanların güncelliğini ve işleyişini sağlamakUygunsuzluk durumunda kök nedenlerin tespit edilmesi, uygunsuzlukların tekrarının önlenmesi, kalite sistemindeki aksaklıkların önlenmesi konusunda çalışmalar yapmak , gerekli DÖF ‘ leri hazırlamak.İlgili kalite kontrol standartlarının takip edecek,Ürün belgelendirme çalışmalarına destek olacak.Şirkette kalite kültürünün yaygınlaşması için gerekli bilinçlendirme faaliyetlerini gerçekleştirecek ve eğitimleri verebilecek ,Müşteri memnuniyeti için bayiler satış, üretim, satış sonrası servis bölümleriyle koordineli olarak çalışıp , kalite sorunlarına kalıcı çözümler üretme faaliyetlerinde etkin rol üstlenebilecek.Ürün, proses, sistem denetimlerini planlayacak ve gerçekleştirecek,Gerektiğinde müşteriye giderek sorunları yerinde değerlendirecek, müşterinin çözüm ortağı olabilecek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 30- (25.05.1994 - Erkek 30- (25.05.1994 -
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KOZLUK MAH. KOZLUK CD. NO:42/1 ERENLER (GÜNEŞ NİŞASTA-SAFRAN MAKİNA İÇİ) ERENLER SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : SAKARYA İrtibat Bilgileri : İsim : Neslihan Hanım Ünvan : Telefon : 905495594908 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905495594908

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder