İŞ İLANI DETAYI

Cıvata üretimi yapan firmamızın kalite kontrol departmanında görev almak üzere, üretim süreçlerinde kalite denetimlerini gerçekleştirecek, kalite standartlarına uygunluk sağlayacak ve sürekli iyileştirme çalışmaları yapacak Kalite Kontrol Uzmanı arıyoruz.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübe- Üretim süreçlerinde ürünlerin kalite kontrolünü gerçekleştirmek.- Ürünlerin kalite standartlarına ve müşteri gereksinimlerine uygunluğunu denetlemek.- Kalite denetim sonuçlarını raporlamak ve ilgili birimlerle paylaşmak.- Üretimde karşılaşılan kalite sorunlarının kök neden analizini yaparak çözüm önerileri sunmak.- Üretim sektöründe, özellikle cıvata, somun veya bağlantı elemanları üretiminde en az 2 yıl deneyim.- Detaylara önem veren, analitik düşünebilen, güçlü iletişim becerilerine sahip.- Ekip çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 25- -40 (10.09.1999 - 12.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -40 (10.09.1999 - 12.08.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : KARPUZSEKİSİ MAH 6072. SK. NO: 5 HACILAR KAYSERİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BÜNYAN , DEVELİ , FELAHİYE , İNCESU , PINARBAŞI/KAYSERİ , SARIOĞLAN , SARIZ , TOMARZA , YAHYALI , YEŞİLHİSAR , AKKIŞLA , TALAS , KOCASİNAN , MELİKGAZİ , HACILAR , ÖZVATAN , KAYSERİ/MERKEZ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : MEHTAP ABACI Ünvan : MUHASEBE Telefon : 905319297099 E-posta : busehirdavat38@hotmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kayseri
İlçe : Hacılar
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905319297099
busehirdavat38@hotmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kalite iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kayseri ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kayseri, Edmeg Hacılar veya Edmeg Kayseri Kalite gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kayseri ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder