İŞ İLANI DETAYI

Üniversitelerin Mühendislik Fakülteleri’nin Makine Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği gibi bölümlerinden mezun,Otomotiv sektöründe en az 3-5 yıl tecrübe sahibi,Kök neden analizi, 8D, FMEA, problem çözme teknikleri, istatistiki proses kontrol teknikleri ve yalın üretim teknikleri gibi kalite araçlarını kullanan,Problem çözme / Kaizen / 8D çalışmalarında bulunmuş,Tercihen IATF 16949 gereklilikleri hakkında bilgi sahibi,Teknik resim ve şartname okuma konusunda bilgi sahibi,MS Office programlarına hakim,İletişim becerileri güçlü ve işbirliğine açık olan,Raporlama ve sunum konusunda güçlü,İyi derecede İngilizce ve tercihen 2Yabancı dil bilen,Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmayan.


Müşteri şikayet yönetiminin yapılması G8D,G8D aksiyonlarının takip edilmesi,Oluşan kalitesizlik maliyetlerinin sisteme girilmesi ve raporlanması,Gerektiğinde müşteri hatlarına ziyaretler yaparak yerinde problem tanımı ve yönlendirmesinin yapılması,İç hataların gözden geçirilmesi ve iyileştirme planlarının yapılarak gerekli aksiyonların alınması,İç hata kaizenlerine destek olunması,Müşteri denetimlerinde aktif katılım sağlanması,Mühendislik, Ar-Ge ile ortak çalışma yaparak yeni ürünlerin devreye alınmasında rol alınması APQP, PFMEA,Süreç ve sistem iyileştirme çalışmalarına katkı sağlanmasıFirma içinde Kalite kültürünün geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için faaliyetlerde bulunulması.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DERİ OSB MAH. LAZER SOK. NO:3 TUZLA İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , MALTEPE , ATAŞEHİR , SANCAKTEPE , ÇEKMEKÖY , GEBZE , DARICA , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : E-posta : aysuny@makelgroup.com
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Kartal
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
aysuny@makelgroup.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kalite iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg KARTAL veya Edmeg İstanbul Kalite gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.