İŞ İLANI DETAYI

Şirketimizde uygulanan ürün kalite kontrol işlemlerinin yürütülmesi, Kalite Sistemleri uygunluğu kapsamında gerek işletme iç denetimi ve gerekse dış denetim sonuçlarına göre alınması gereken tedbirlerin planlanmasını ve uygulanmasını sağlanmasıÜrün kabul kontrol yönetiminin yapılması, üretim sürelerinde ürünlerin müşteri numune kayıtlarını oluşturması, arşivlenmesi, numune üretimi ve sipariş üretimi hatalarının tespiti ve takibi, düzeltici ve önleyici faaliyetlerinin yürütülmesi Müşteriye sevk edilecek ürünleri, istenilen Kalite Kontrol ve Son Kontrol şartlarında, kaliteli ve hatasız hazırlatılması, sevkiyattan önce ürünlerin son kontrolünün yapılması, sonuçların kayıt altına alınmasıÜretim yardımcı maddelerin stok kayıtlarının güncel olarak tutulmasından sorumlu olmaktır.


KİSBU GROUP Şirketimizin dokusuz örgüsüz kumaş üretimi yapan Beylikdüzü Üretim Tesisine aşağıdaki niteliklere sahip Kalite Kontrol Sorumlusu aranmaktadır.Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olanÜrün kalite kontrolü alanında en az 3 yıl deneyimliMüşteri ilişkileri yönetimini yapabilenKalite Yönetimi alanında gelişime açıkTakım çalışmasına yatkın, analitik ve inovatif düşünebilenMs Office uygulamalarını etkin kullanabilenBeylikdüzü, Esenyurt , Avcılar civarında ikamet edenTercihen askerlik görevini tamamlamış Erkek adaylar.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 20- -45 (18.04.2004 - 20.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 20- -45 (18.04.2004 - 20.03.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BEYLİKDÜZÜ OSB. MAH. MERMERCİLER SAN. SİT. 10. CAD. 10:22 BEYLİKDÜZÜ/İST. BEYLİKDÜZÜ İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : AVCILAR , ESENYURT , BEYLİKDÜZÜ İrtibat Bilgileri : İsim : ESAT AYDEMİR Ünvan : ÜRETİM SORUMLUSU Telefon : 905309171991 E-posta : esat.aydemir@nonwotech.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Avcılar
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905309171991
esat.aydemir@nonwotech.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.