İŞ İLANI DETAYI

Kalite kontrol sorumlusu; kontrol ve üretim doğrultusunda, firmanın hedeflerini belirleyen kişilere denirKalite kontrol sorumlusunun görev tanımı oldukça geniş bir alanı kapsarÜretim kalitesini test ederken bir yandan da kalite düzeyine yönelik raporlar hazırlayan kalite kontrol sorumlusu, işlerin kalite planı doğrultusunda devam etmesini sağlar.


Kalite kontrol sorumluları, üretim sahasında faaliyet gösterir. Bu alan genellikle fabrika, üretim tesisi veya atölye gibi yerleri içerir. Üretim süreçlerinin ana hatları üzerinde çalışır ve ürünlerin birbirine entegre edildiği hatlarda denetim yapar.Kalite Politikası ve Hedefleri doğrultusunda çalışmak.Kalite Kontrol sisteminin performansı ve iyileştirme için herhangi bir ihtiyaç olduğunda Genel Müdüre rapor vermek.Kalite bilincinin çalışanlar tarafından benimsenmesi için gerekli eğitimleri sağlar - sağlatır.Her çalışanı yaptığı işin kalitesinden sorumlu tutarak, sorumluluk duygusunu aşılar ve motivasyonunu temin eder.İşletme içersinde, müşteri isteklerinin karşılanması ile ürün uygunluğunun sağlanmasına yönelik olarak müşteri adına bilgilendirme faaliyetlerini yürütür. Ürün veya hizmetlerin müşteri istek ve beklentilerini karşılanmadığı anlaşıldığında Genel Müdürün bilgi ve yetkisi ile üretimi durdurma ve ürünleri revize ettirme yetkisine sahip olmak.Üretim aşamalarında proses kontrol faaliyetlerini yapmakHurda deposunda bekleyen ikinci kalite ürün veya malzemelerin takibini yapmak.Üretimin her aşamasında gerekli kontrol ve testleri yapmak.Üretimin her aşamasında çıkabilecek sorunlarda aktif rol oynamak.Üretim kalitesinin arttırılması ve müşteri beklentisinin karşılanmasında aktif rol oynamak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Gaziantep
İlçe : Şehitkamil
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Kalite iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Gaziantep ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Gaziantep, Edmeg Şehitkamil veya Edmeg Gaziantep Kalite gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Gaziantep ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder