İŞ İLANI DETAYI

Prosel Alüminyum firmasında görevlendirelecek;Üretim sahasında imalatı gerçekleşen ürünlerin boyutsal ve yüzeysel kontrollerini sağlayacakÜrünlerin devam onayı veya reddini verecekDevamlı raporlama ve takip gerçekleştirecekÜretim süreçlerinin kalite standartlarına uygun yürütülmesini sağlayacakKalite Kontrol Sorumlusu alımı yapılacaktır.


Analitik Düşünebilme, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeKumpas, gönya, sentil gibi ölçüm aletlerini kullanabilecekTeknik resim okuyabilecek gerekli raporları doldurabilecek karar verme yeteneği olan öğrenmeye açık Hareketli çalışma temposuna ayak uydurabilecek Mesai problem olmayanKalite Kontröl Sorumlusu alımı yapılacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : HÜRRİYET 1.OSB MAHALLE 3.CADDE BİLECİK MERKEZ BİLECİK MERKEZ BİLECİK / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : BİLECİK MERKEZ , OSMANELİ İrtibat Bilgileri : İsim : HAKAN AYDOĞDU Ünvan : Telefon : 902282021621 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bilecik
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902282021621

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Bilecik Geneli İş İlanları