İŞ İLANI DETAYI

Firmamıza aşağıdaki niteliklerde ve sayılan görevleri üstlenebilecek kendine güvenen çalışma arkadaşı arıyoruzSistemden başvuru yaptıktan sonra telefonla görüşme için randevu alınızDetaylar işverenle görüşülecektir.Çelik konstrüksiyon, paslanmaz/karbon çelik tank, spool ve farklı endüstri makinelerinin imalatında, hammadde ve ürün girişinden, tüm proseslerin uygulanması, final kontrol süreçleri ve sevkiyat işlemleri da dahil, kalite planları ve işletmenin genel çalışma prensipleri doğrultusunda, tüm kalite kontrol işlemleri için gereken araç, gereç ve ekipmanları etkin bir şekilde kullanarak, işçi sağlığı, iş güvenliği ve çevre koruma düzenlemelerine ve mesleğin verimlilik ve kalite gereklerine uygun olarak yapılmasını sağlamak,Tüm kalite kontrol proseslerinde kullanılan tüm makine, alet ve ekipmanı korumak ve sürekli çalışır vaziyette tutmak için bunların bakımlarını, kalibrasyon kontrollerini ve takibini yapmak,Üretimde ortaya çıkan kalite problemleri ile karşılaşılması halinde, işin aksamasını engelleyici tedbirleri alarak, aynı sorunların yaşanmaması sağlamak,Uygun olmayan ürünlerin ayrılması ve takip edilmesini sağlamak,Üretimin hatasız, düzenli olarak devamının sağlanması ve zamanında teslimi için üzerine düşen çaba ve dikkati göstermek,Müşteri şikayetlerinde kök neden analizi yapmak, aksiyonları belirlemek, başlatmak ve uygulanmasını sağlamak.Gerek duyulduğunda Tedarikçi Ziyareti gerçekleştirip, satın alma süreci öncesi gerekli kalite kontrollerin yerinde yapılmasını sağlamak,Düzeltici, önleyici faaliyetleri DÖF, 8D, PPAP ve iyileştirme çalışmaları yapmak,Entegre Kalite Yönetim Sistemimizin yürütülmesine ve geliştirilmesine destek olmak,Günlük-Haftalık-Aylık Kalite raporlarının hazırlamak ve bağlı olduğu birimlerle anında ve düzgün iletişim kurarak gerekli yönlendirmeleri yapmak.


Tercihen üniversitelerin Teknik Eğitim Fakülteleri, MYO ve Mühendislik Fakültesinden ilgili bölümlerinden mezun,Makine üretimi talaşlı imalat, kaynaklı imalat, makine montajı,…v.b., endüstriyel tesis ve çelik konstrüksiyon konularıyla alakalı kalite kontrol giriş, süreç ve final proseslerini iyi bilen ve en az 3 yıl benzer görevde çalışmış olan,Tercihen sıvı penetrant muayenesi Lv 2 ve görsel muayene Lv 2 sertifikaları bulunanlar, RT ve UT muayenelerini uygulamış ve/veya nezaret etmiş ve takibini yapmış,Ölçüm teknikleri bilgisine sahip olup, iyi derecede ölçü aletlerini kumpas, mikrometre, kaynak kumpası…vb. kullanabilen,İyi derecede teknik resim okuyup yorumlayabilen,Kalite, çevre ve iş güvenliği yönetim sistemleri ile çalışma konusunda deneyimli,Kullandığı ekipmanların günlük bakımlarını yapabilen, kalibrasyon ve doğrulama konusunda deneyim sahibi,Ekip çalışmasına yatkın,Vardiyalı çalışabilecek ve gerektiğinde fazla mesai yapabilecek,Dinamik, disiplinli, çalışkan, sonuç odaklı ve takip yeteneği güçlü,Erkek adaylar için askerlik hizmeti ile alakalı bir ilişkisi olmayan,Ehliyeti bulunan ve aktif araç kullanabilen.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın 18- -40 (12.07.2006 - 13.06.1984 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 19- -40 (12.07.2005 - 13.06.1984 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : MALIKÖY BAŞKENT OSB. MAH. 26. CAD. NO:2 SİNCAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : POLATLI , YENİMAHALLE , SİNCAN , ETİMESGUT İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Tolga Turan Ünvan : Telefon : 905491480606 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
İlçe : Polatlı
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905491480606

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kalite iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Ankara ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Ankara, Edmeg POLATLI veya Edmeg Ankara Kalite gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Ankara ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder