İŞ İLANI DETAYI

Kahramankazan Saray'da bulunan makine imalatı yapan firmamızın Kalite Kontrol Departmanında istihdam edilmek üzere deneyimli çalışma arkadaşı aramaktayız.Üniversitelerin Makine Mühendisliği, Metalürji ve Malzeme Bilimi , İmalat Mühendisliği vb. Bölümlerinden mezun, Kalite Kontrol süreçlerinin tamamına hakim Malzeme giriş ve Ürün çıkış Proses Konrol sürecini takip edecek, Kumpas, Mikrometre, Sertlik ölçüm ve Profil Projeksiyon kullanmayı bilen, Ürün giriş ve çıkış süreçlerinden, tedarikçi kontrollerine hakim, Teknik resim okuyabilen, Alçı makinaları imalat süreçlerine hakim, Raporlama ve Dokümantasyon becerisi yüksek, Takım Çalışmasına yatkın, Tercihen İyi seviyede İngilizce bilen Okuma, Yazma Ölçümde uluslararası standart bilgisine sahip, Tercihen alçı makinaları sektöründe deneyimli,Makina kaynak kontrolü deneyimi olan,Ehliyeti olan,Askerliği ile ilişiği olmayanSincan-Etimesgut-Batıkent-Ostim servisimiz bulunmaktadır.


Kahramankazan Saray'da bulunan makine imalatı yapan fabrikamızın Kalite Kontrol Departmanında görevlendirmek üzere, Giriş muayene, ara kontrol ve son kontrol süreçlerinde aktif çalışabilecek, Yapılan kontrol skorlarını, ERP sistemi üzerinden raporlayacak , Kumpas, Profil projeksiyon, sertlik ölçüm cihazı ve kompretör gibi cihazları kullanabilecek, İmalat sürecini takip edip, proje bazlı üretimler için kalite dosyalarını hazırlayabilecek, Yoğun iş temposuyla çalışabilecek, Gerektiğinde Yurt içi ve Yurt Dışına gidebilecek, Yurt Dışı seyahat engeli olmayan,takım arkadaşları arıyoruz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 25- -35 (19.04.1999 - 21.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 25- -35 (19.04.1999 - 21.03.1989 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : SARAY MAH. 614. CAD. NO:6 KAHRAMAN KAZAN ANKARA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : ANKARA İrtibat Bilgileri : İsim : BEYZA OZAN Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ Telefon : 905322190482 E-posta : insankaynaklari@ipsmakina.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Ankara
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905322190482
insankaynaklari@ipsmakina.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder