İŞ İLANI DETAYI

ORCAS OTOMOTİV firmamızda görevlendirilmek üzere Kalite Kontrol Operatörü aranmaktadır.İş Tanımı:- Üretim süreçlerinde kalite kontrol faaliyetlerini gerçekleştirmek,- Ürünlerin kalite standartlarına uygunluğunu kontrol etmek,- Kalite kontrol raporlarını düzenlemek ve ilgili birimlere iletmek,- Üretim hatalarını tespit etmek ve gerekli önlemleri almak,- Kalite kontrol ekipmanlarını kullanmak ve bakımını yapmak.


- En az lise mezunu,- Kalite kontrol konusunda deneyimli,- Kumpas, mikrometre vb. gibi ölçüm aletlerini kullanabilen,- Teknik resim okuma becerisine sahip,- Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi,- İletişim becerileri güçlü ve detaylara önem veren,- Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen.- Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek,Firma Bilgisi:ORCAS OTOMOTİV, otomotiv sektöründe faaliyet gösteren köklü bir firmadır. Yüksek kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyetine verdiği önemle sektörde öncü konumdadır. Çalışanlarının gelişimine ve kariyer hedeflerine destek olmayı hedefleyen bir kuruluştur.Başvurularınızı bekliyoruz.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Kocaeli ORCAS OTOMOTİV İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder