İŞ İLANI DETAYI

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz üretici endüstriyel entegre ihracatçı kimya kozmetik,evsel ve endüstriyel temizlik ürünleri üreten  firmasının kalite süreçlerini yönetecek Kalite Güvence Müdürü istihdam edilecektir.


-Ünversitelerin lisans düzeyinde bölümlerinden tercihen; Makine Mühendisi,Kimya Mühendisi,Tekstil Mühendisi,Endüstri Mühendisi bölümlerinden mezun,-Üretici endüstriyel firmalarda 10 yıl ve üzerinde Kalite Müdürü,Kalite Kontrol Müdürü,Kalite Güvence Müdürü olarak deneyim sahibi olması,- ISO 9001,ISO 45001,IATF 16949,ISO 14001,ISO 27001,ISO 19011 Gibi kalite süreçlerinin belge ve eğitimlerine sahip olmak,-Tercihen kimya,kozmetik,hijyen-temizlik ürünleri,sektöründe faaliyet gösteren firmalarda Kalite Güvence Müdürü olarak deneyim sahibi olmak,-Tercihen İngilizce dil bilgisi okuma,yazma,anlama ve konuşma alanında çokiyi olmak,-İstanbul Avrupa Yakası,İstanbul Anadolu Yakası,Sakarya,İzmit ikametli veya ikamet edebilir olmakÜsküdar,Kadıköy,Sakarya,İzmit,Küçükçekmece,Güngören,Bağcılar,Başakşehir,Bahçelievler -Aktif araç kullanıyor olmak,NOT:ÖZGEÇMİŞLERİ FOTOĞRAFSIZ VE ADRES BİLGİLERİ YETERSİZ ADAYLARIN MÜRACATLARI DİKKATE ALINMAYACAKTIR. Firmamız aracılığı ile iş arayan adayların;özgeçmişlerinde ve müracat formunda belirtilen; Kimlik,Eğitim-Mezuniyet gibi bilgilerin İŞKUR KRİTERLERİ gereği resmi evrak ile teyidi ve firmamıza ibrazı gerekmektedir. ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK EĞİTİM HİZMETLERİ LTD.ŞTİ  Türkiye İş Kurumu nun 303 numaralı izin belgesi ile 2008 yılından beri İŞKUR Özel İstihdam Bürosu faaliyetlerini aralıksız sürdürmektedir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Tekirdağ
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Tekirdağ ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder