İŞ İLANI DETAYI

-Firmanın ürün kalite sürekliliğinin sağlanması-Yönetim sisteminin iyileştirilmesi,güncelleştirilmesi ve bu çerçevede tüm faaliyetlerin yürütülmesi-Kalite politika ve stratejilerinin geliştirilmesi-İç ve dış denetimler için planlamaların yapılması,belgelerin sürekliliğinin sağlanması-Kendine bağlı ekibin yönlendirilmesi-Çalışanlara kalite güvence standartları ve süreçleri hakkında hizmet içi eğitim vermek-İlgili kalite araçlarını kullanmak-Şirketlerin rakiplerine karşı mücadelelerini güçlendirmek-Yapılan güncellemelerin verimliliğinin korunmasını sağlamak-Var olan politikaları takip edip iyileştirme önerisinde bulunmak-İşletme çalışanları ile kalite standartlarını tanımlamak-Yasal ,sağlık ve güvenlik satandartlarına uyulmasını sağlamak-Üretim sonuçlarını belgelemek ve analizler yapmak-Dış tedarikçiler ile kalite standart ve ihtiyaçlarını belirleyip satınalma personeli ile çalışmakBaşvuruların nagihanipek@peklez.com mail adresine cv ile yapılmasını önemle rica ederiz.Çalışma saatlerimiz haftaiçi 08:00-18:00 olup cumartesi pazar tatildir.Servis güzergahımız Yunuseli-Hamitler ve Nilüfer ,kent meydanından Işıktepe osb ye kadar olan ana arterServis güzergahımız üzerinde oturanlar tercih sebebimizdir.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi, Proje Tabanlı Çalışma, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeGıda üretim firmamızın kalite güvence birimi için kalite uzmanı aramaktayız. Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümlerinden mezun,ISO 9001:2015 kalite sistemi,ISO 14001:2015 çevre yönetim sistemi,ISO 22000 gıda güvenliği sistemi , FSSC 22000 ve BRC proseslerine hakim,standart şartname ve müşteri spektlerini inceleyip yorumlayabilen , tercihen endüstri projelerinin proses kontrolü ve standartları konusunda bilgili ve pratik tecrübeye sahip, kalite güvence ve kalite kontrol biriminde 3-5 yıl tecrübesi olan,proses eksikleri ile ilgili DÖF lerde bulunmuş ve tüm kalite süreçlerini denetleyebilen ekip arkadaşı aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : IŞIKTEPE OSB MAH. ARITMA CAD. NO:8 NİLÜFER/BURSA NİLÜFER BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : BURSA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : NAGİHAN İPEK Ünvan : Telefon : 905425080735 E-posta : nagihanipek@peklez.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Nilüfer
Pozisyon : Kalite
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905425080735
nagihanipek@peklez.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Kalite iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg Nilüfer veya Edmeg Bursa Kalite gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder