İŞ İLANI DETAYI

Sac metal kalıpçılığı konusunda min3 yıl tecrübe sahibi,Sıvama, kesme ve prograsif kalıp tasarım tecrübesine sahip,Kalıp üretim süreçlerine hakim, imalat ve malzeme bilgisi olan personel alınacaktır.İŞKUR sisteminden başvurunuzu yapıp, belirtilen numaradan randevu alarak görüşmeye gidebilirsiniz.


Analitik DüşünebilmeProje Tabanlı Çalışmaİş TecrübesiYeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeTakım çalışmasına yatkın, esnek çalışma saatlerine uyumlu, gelişime açık,Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamışilişiği bulunmayan.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlköğretim En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans Cinsiyet Yaş Erkek 22- -45 (15.05.2002 - 25.04.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ14. CAD.NO:2 ESKİŞEHİR MERKEZ ESKİŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ODUNPAZARI İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 902222361940 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
İlçe : Odunpazarı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902222361940

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Eskişehir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Eskişehir, Edmeg ODUNPAZARI gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Eskişehir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İş Kategorilerine Bak

Eskişehir İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder