İŞ İLANI DETAYI

Bilecik-Osmaneli Has Çelik fabrikasında Döküm Vinç Operatörü olarak çalıştırılmak üzere alanında 5 yıl tecrübeli, en az lise mezunu, Döküm Vinç operatörü olarak 3 yıl tecrübeli, tercihen Tavan Vinci sertifikası olan Bilecik-Osmaneli ve çevresinde ikamet eden -edebilecek askerliğini tamamlamış personel alımı yapılacaktır.İlk etapta tek vardiya sonrasında 2 vardiya, fabrika kurulumu tamamlandığında 3 vardiya çalışılacaktırİş Tanımı:EAO şarjlarını emniyetli bir şekilde şarj sepetini açarak EAO na verirŞarjın EAO flanş seviyesinin üzerine çıkması durumlarında, EAO formeninin talimatlarına uyarak duruma göre boş ya da dolu sepetle şarj basar.


Şarj alma esnasında EAO içersini ve hurdanın durumunu kontrol eder. EAO da su kaçağı veya olağan dışı aşınma gördüğünde şarj almadan EAO formeni ve vardiye amirini haberdar eder. EAO ve Pota Ocağı elektrot değişimlerini yapar.EAO dan devrilen dökümün potasını pota ocağına, Pota Ocağından çıkan hazır dökümü isteniyorsa Vakum ocağına vakum istenmiyor ise Sürekli döküme transfer eder.Analizi uygun olmayan dökümleri diğer dökümler ile karıştırıp uygun analize getirmek için döküm vinci ile tumba yapar. SDM den çıkan boş potayı cüruf çukuruna tumba eder.İlandaki başvur sekmesi tıklandıktan sonra firma ile iletişime geçebilirsiniz.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 20- -54 (26.07.2004 - 28.06.1970 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : OSMANELİ OSB 102 ADA 16 PARSEL SELİMİYE KÖYÜ BİLECİK OSMANELİ OSMANELİ BİLECİK / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Niyazi ÇAKMAKÇI Ünvan : İnsan Kaynakları Yöneticisi Telefon : 905302209668 E-posta : niyazi.cakmakci@hascelik.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Servis Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bilecik
Pozisyon : Operatör
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905302209668
niyazi.cakmakci@hascelik.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder