İŞ İLANI DETAYI

İstanbul ili Arnavutköy ilçesinde bulunan Arnavutköy Belediyesi Araş Arnavutköy İnşaat A.Ş bünyesinde açılacak olan Arnavutköy Kahvecisi projelerimizde çalıştırılmak üzere; Talep edilen ürünleri Dünya standartlarına uygun bir şekilde hazırlanması, Misafirlerimizi güler yüzle karşılayarak mağazadan mutlu ayrılmalarının sağlanması, Sorumluluk alanındaki ürünlerin kalite ve SKT takiplerinin gerçekleştirilmesi, Ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi sahibi olunması ve misafirlerimize tanıtılması, Bulunduğu tesisi genel görünüm, düzen ve temizliğinden sorumlu olunması, Hijyen, sağlık ve güvenlik kurallarına uygun çalışılması.


Analitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş TecrübesiAnalitik Düşünebilme, İletişim Ve İfade Yeteneği, İş Tecrübesi En az ilkoku mezunu, kahve hazırlanması alanında en az 2 yıllık deneyime sahip, Tercihen yiyecek-içecek sektöründe deneyimli, Temsil yeteneği kuvvetli, misafir memnuniyeti bilincinde, Takım çalışmasına yatkın, İletişim becerisi yüksek, öğrenmeye istekli, Güler yüzlü, yardımsever ve çözüm odaklı çalışan, Temizlik ve düzen konusunda hassas.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Kadın 18- -45 (6.09.2006 - 9.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek 18- -45 (6.09.2006 - 9.08.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ATATÜRK MH. ÖMÜR SOKAK NO: 7 ARNAVUTKÖY İSTANBUL / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İSTANBUL İrtibat Bilgileri Ad Soyad : ÖZKAN YILDIRIM Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 905330632806 E-posta : yildirimozkan@arasarnavutkoy.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez En Az Ücret : 30000 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Arnavutköy
Pozisyon : Restaurant - Cafe - Bar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905330632806
yildirimozkan@arasarnavutkoy.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Restaurant - Cafe - Bar iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Arnavutköy veya Edmeg İstanbul Restaurant - Cafe - Bar gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.