İŞ İLANI DETAYI

Aydın/Kuşadası bölgesinde yer alan Elite World Hotels Kuşadası tesisimizde görevlendirilmek üzere; Barista arayışımız bulunmaktadır.


Kahve ve sıcak içecekler hakkında da yeterli bilgi ve tecrübeye sahip olan,3. Nesil kahve sunumları hazırlayabilen,İnsan ilişkileri ve iletişim yeteneği güçlü, yönetim becerisi olan,Dış görünüşüne özen gösteren temsil yönü kuvvetliEn az orta düzeyde ingilizce bilgisine sahip,Misafir memnuniyeti odaklı,Güler yüzlü hizmet sunmayı ilke edinmiş,Vardiyalı sistemde çalışabilecek,F&B Bar departmanı işleyişi hakkında bilgi sahibi,Mesleki gelişimi için kokteyl ve sunum gibi konularda yenilikleri takip eden,Gıda güvenliği ve hijyen konularında eğitim almış,İşletmenin Kalite ve Gıda Güvenliği politikalarına uygun şekilde çalışacak takım arkadaşları aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi :

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bitlis
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İş Kategorilerine Bak

Bitlis İş İlanları (Tamamı)
Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Bitlis Geneli İş İlanları