İŞ İLANI DETAYI

Alaçatı'da faaliyet gösteren 10 odalı otel , konuklarına açık büfe / serpme kahvaltı hazırlayabilecek , titiz, TECRÜBELİ kadın ''Kahvaltı Hazırlama Elemanı'' aranmaktadırOtel bünyesinde kalacak yer vardırÜcret tecrübe seviyesine göre görüşülecektir.


Tecrübeli , Hijyen belgesine sahip Sorumluluk sahibi, İşinde titiz ve dikkatli, Çalışma saatlerine uyumlu, Takım çalışmasına yatkın


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Çeşme
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Dönemsel
İletişim : İzmir Yeni Gün Alaçatı Turizm San ve Tic Ltd Şti İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Restaurant - Cafe - Bar iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir , Edmeg Çeşme veya Edmeg İzmir Restaurant - Cafe - Bar gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder