İŞ İLANI DETAYI

İş İlanı: Kahvaltı Hazırlama ElemanıŞirket: CABA GRUP İNŞAAT ENERJİ TURİZM SANAYİ ve TİCA.Ş.CABA GRUP İNŞAAT ENERJİ TURİZM SANAYİ ve TİCA.ŞOlarak bünyemizde görevlendirmek üzere Kahvaltı Hazırlama Elemanı arıyoruz.


- En az lise mezunu,- Kahvaltı hazırlama konusunda deneyimli,- Hijyen kurallarına dikkat eden,- Ekip çalışmasına yatkın,- İletişim becerileri güçlü,- Müşteri memnuniyetine önem veren,- Dikkatli, hızlı ve pratik,- Sorumluluk sahibi ve disiplinli çalışma anlayışına sahip.İş Tanımı:- Günlük kahvaltı menüsünün hazırlanması,- Kahvaltı malzemelerinin taze ve düzenli bir şekilde sunulması,- Mutfak alanının temiz ve düzenli tutulması,- Müşteri istek ve beklentilerine hızlı yanıt verilmesi,- İş yerinin genel düzen ve temizliğine katkıda bulunmak.CABA GRUP İNŞAAT ENERJİ TURİZM SANAYİ ve TİC. A.Ş. olarak, çalışanlarımızın kişisel ve profesyonel gelişimlerine önem veriyoruz. Eğer siz de bu dinamik ekibin bir parçası olmak istiyorsanız, başvurularınızı bekliyoruz. Not: Pozisyonla ilgili detaylı bilgi iş görüşmesi sırasında verilecektir.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Diyarbakır
Pozisyon : Restaurant - Cafe - Bar
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : Diyarbakır CABA GRUP İNŞAAT ENERJİ TURİZM SANAYİ ve TİC. A.Ş. İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder