İŞ İLANI DETAYI

Kütahya Merkezde bulunan NUR ÇEYİZ tasarım atölyemiz de çalışmak üzere;Her türlü kalıp ve model uyarlama bilgisine sahip, titiz ve özenli çalışma prensibine uyumlu, provalı ve provasız çalışmaya yatkın,en az 2 yıl sektörde tecrübeli, 20-45 yaş aralığında bayan personel alımı yapılacaktır.İŞKUR sisteminden İlana başvurunuzu yapıp, aşağıda belirtilen numaradan randevu alarak görüşmeye gidebilirsiniz.


İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeCinsiyet: KadınYaş: 20-45Eğitim Durumu:İlkokulAskerlik Durumu:MuafVardiya:YokServis:Yok


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : BALIKLI MAHALLESİ TAVUKÇU SOKAK GERMİYANOĞLU İŞ MERKEZİ ZEMİN KAT NO 15/73 KÜTAHYA MERKEZ KÜTAHYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KÜTAHYA MERKEZ İrtibat Bilgileri : İsim : Kevser Hn. Ünvan : Telefon : 905069955796 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemekhane Desteği, Ulaşım Ücreti Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kütahya
Pozisyon : Terzi
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905069955796

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg üzerinden Kütahya ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kütahya gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kütahya ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder