İŞ İLANI DETAYI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIİzmir Konak Gazi Bulvarı üzerinde bulunan gelinlik mağazalarımız için tadilat atölyesi departmanında görevlendirilecek terzi aramaktayızEl işlemecisi, monteci müracaatları da değerlendirilecektir.TADİLAT ATÖLYEMİZ VE POZİSYON HAKKINDA BİLGİLER Gelinlik ve abiye üzerine çalışan mağazalarımızdan atölyemize tadilatı yapılacak ürünler gelmektedirTadilat atölyesindeki ekibimiz bu ürünleri ölçülerine göre tadil edip, teslim etmektedirTerzi pozisyonundaki personelimiz genellikle provalara girer, ürün boy ve daraltmasını yaparak teslime hazır hale getirirÜrünler bazen ekip olarak bazen tek bir terzi tarafından yapıldığı için ürün takibi ve ekip çalışmasına yatkınlık çok önemlidirTüm ekibimiz saat:09.00-19.00 arası çalışmaktadır ve toplamda 1 saat olmak üzere mola yapılmaktadırGünlük mesai saatimiz 9 saattirBu pozisyon için haftada 6 gün çalışmaktayızİzin günlerimiz genellikle pazar günüdürMaaşa ek olarak yemek ücreti de verilmektedirDaha detaylı bilgi mağazamızda yapılacak görüşmede verilecektirYazılan maaş bilgisi terzi için geçerlidir ve ustalığa göre minimum tutardırNet maaş görüşme esnasında kararlaştırılırMinumum 2 terzi alınacaktır.


İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım ÇalışmasıPOZİSYON İÇİN ARADIĞIMIZ NİTELİKLER; Kariyerini atölyecilik-terzilik üzerine hedefleyen, Gelinlik, abiye terziliğinde deneyim sahibi, Organizasyon becerileri gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın, Modayla ilgili, kişisel bakımına özen gösteren Pozitif, güler yüzlü ve dinamik, 25 yaş altı adaylar adaylar değerlendirmeye alınmayacaktır.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : İlkokul En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın -6012.08.1964 tarihleri arasında doğan kişiler) Erkek -6012.08.1964 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : AKDENİZ MAH. Şehit Fethi Bey Cad. no:36 zemin no:7 KONAK İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlleri : İZMİR İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Tarık Tokail Ünvan : Müdür Telefon : 905308238183 E-posta : izmiraryasposa@gmail.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Yemek Ücreti Desteği En Az Ücret : 30000 TL (AGİ Dahil Değil)

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Konak
Pozisyon : Terzi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905308238183
izmiraryasposa@gmail.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Terzi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Konak veya Edmeg İzmir Terzi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder