İŞ İLANI DETAYI

İstenilen gelinlik ve abiye modellerinin en iyi düzeyde dikim işlemlerinin gerçekleştirilmesi, müşteri karşılama ve satış kısmına gerektiğinde dahil olması.Modelin kalıp ve kesim bilgisini yorumlayarak yaşanacak dikim hataları önceden ön görülmesi ve gerekli bilgilendirilmelerin yapılması,Modelist ile koordineli çalışılarak modele ait gerekli dikim kontrollerinin yapılması,Modelin üretime hazır hale getirilmesi.


Tercihen lise mezunu,Gelinlik ve abiye sektöründe min. 5 yıl tecrübeli, Satış ve pazarlamada yetenekli.İlgili alanda iyi derecede kesim ve kalıp bilgisine sahip,Stres altında çalışabilen ve detaylara hakim,Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen,Takım çalışmasında başarılı,Tercihen anadolu yakasında ikamet eden.Müşteri tarafından istenilen modelin hatalarının öngörülmesi Tadilat ve tamirat süreçlerinde hızlı ve teknik çalışabilmesiVizyoner ve kendini geliştiren farklı kalıplar çıkarabilen


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Ümraniye
Pozisyon : Terzi
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Terzi iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Ümraniye veya Edmeg İstanbul Terzi gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.