İŞ İLANI DETAYI

1992 yılından beri Türk eğitim sistemine yaptığı katkılarla tanınan, birçok yeniliğe imza atan, öncü ve özgün çalışmalarıyla adından söz ettiren, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan 400’ü aşkın eğitim kurumunda çalışan on binlerce personeline yarattığı istihdamla ülkemizin yüz akı olan Sınav Eğitim Kurumlarının KARŞIYAKA  ÇİĞLİ yerleşkesinde 2024-2025 eğitim öğretim döneminde çalışmak üzere aşağıdaki özelliklere sahip  SINIF ÖĞRETMENİ aranmaktadır.


Fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun,MEB tarafından özel okullara atanma engeli bulunmayan,En az 3 yıl özel okul deneyimi olan,Güler yüzlü, insan ilişkileri güçlü,Disiplini önemseyen,Giyimine önem veren,Ekip çalışmasına yatkın,Özverili, girişken, yaratıcı,Akıllı tahta kullanabilen,Office programlarına hakim,Kitap okuyan, sosyal gelişime açık,Mesleki çalışmaları güncel olarak takip edebilen,Alanında yeterli bilgi birikimine sahip,Yeniliklere açık ve kendini geliştirmeye önem veren,Kurum kültürüne sahip çıkabilecek, temsil kabiliyeti yüksek,Başarı ve hedef odaklı çalışan,Dinamik, sevecen,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış öğretmen arkadaşlarla çalışmak istiyoruz. 


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
Pozisyon : Öğretmen
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : İzmir Sınav Koleji İletişim numarası

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder