İŞ İLANI DETAYI

Hastamız;Boyundan altı felçli 80 li yaşlarda bir erkektirBoy 1.80cm; 100kgYataktan sabahları arabasına yardımla oturup gün içi sandalyesinde aktif dışarı çıkan biridir.Konuşulanları anlıyor özel alfabesi sayesinde iletişime geçebiliyor ve evde eşi ile yaşıyorBu kişi için aşağıdaki özelliklerde ev işlerine de yardımcı olacak bayan bir hasta bakıcısı ihtiyacı bulunmaktadır:40-50 yaş aralığında Fiziken güçlü biri 1.72-1.75 boylarında olabilir Güçlü kuvvetli, aşırı kilolu olmayanHasta bakımında tecrübeliBel ve herhangi bir rahatsızlığı olmayan Yabancı ise Türkçesi iyi Pasaport süresi uzun ve oturma izni olanKöpeklerle arası iyi Sigara içmeyen İzmir-Özdere de yatılı olarak çalışacak Maaş ve izin detaylarını aile kendisi görüşecektir.


Aktif Araç KullanabilmeliBanyo Yaptırabilmeliİlaç Takiplerini YapabilmeliMarket Alışverişi YapabilmeliÖzbakımını YapabilmeliAlt değiştirme vs.Pansuman YapabilmeliTansiyon ÖlçebilmeliYatalak Hasta Bakımı Yapabilmeli


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Bakıcı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!