İŞ İLANI DETAYI

Gümrük Müşavirliği sektöründe hizmet veren firmamız için İthalat-İhracat Müşteri Temsilcisi aranmaktadır.Tüm dosya ve ihracat beyanname işlemlerini özenle yürütecek,Bilgi akışı ve çeşitli veri girişlerini gerçekleştirecek, kayıt altına alabilecek,Tüm operasyon süreçleri ile müşteri ilişkilerini yürütebilecek.             


Tercihen Üniversitelerin Dış Ticaret vb. bölümlerinden mezun,MS Office programlarına  hakim,İthalat-ihracat gümrük işlemleri konusunda bilgi sahibi; ihracat belgelerinin hazırlanması, takibi, kontrolü ve dış ticaret operasyonunu yapabilecek,Takım çalışmasına yatkın,Titiz ve düzenli çalışacak, sorumluluk sahibi,İletişim, organizasyon ve planlama yönü gelişmiş,Dış ticaret operasyon konularında en az 1 yıl tecrübesi olan ve kendisini geliştirmek isteyen,Anadolu yakası, Kocaeli, Gebze bölgesinde ikamet eden.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder