İŞ İLANI DETAYI

İş Başvurunuzu Fotoğraflı CV ile salsa@salsatarim.com.tr mail adresine gönderilmesi durumunda işleme alınacaktır.GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMIİhracatla ilgili tüm dokümantasyon işlemlerinin yürütülmesi,Yükleme ve akreditif işlemlerinin takibi, sonuçlandırılması,Müşteri yazışma ve görüşmelerinin yapılması ve takibi,İstenen Yetenek ve UzmanlıklarÜniversitelerin İşletme, Pazarlama, Dış Ticaret, Lojistik vbBölümlerinden mezun,Orta seviye İngilizce bilen,Tercihen en az 2-5 yıl arası deneyim sahibi,İhracat Prosedürlerine hakim,Uluslararası sözleşmeler, ödeme, teslim, taşıma şekilleri vbKonularına hakim,Takip, raporlama ve iletişim yönü kuvvetli,Sorumluluğundaki işlerin zamanında ve doğru bir şekilde yapılmasını sağlayabilecek,Müşteri ilişkilerinde başarılı, iletişim ve ikna yeteneği gelişmiş, ekip çalışmasına uyumlu,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,ÇALIŞMA YERİ İZMİR-KONAK TIR.


Analitik Düşünebilme, İkna Kabiliyeti ve Pazarlama Becerisi, İş Tecrübesi, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve Tecrübedeneyimli


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Konak
Pozisyon : Dış Ticaret
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Dış Ticaret iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg Konak veya Edmeg İzmir Dış Ticaret gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder