İŞ İLANI DETAYI

Ümraniye de site içinde dairede ev işi, yemek ve 10 yaşında kız çocuğu ile ilgilenebilecek yatılı bakıcı aranıyorBen kızım ile beraber yaşayan tek bir babayımBen gündüzleri işte, kızım da okulda oluyorSabah çocuğu hazırlayıp kapıdan servisine bırakacak, akşam teslim alacak, biz evde yokken yemek ve genel ev işlerini yapacak ve ben gelene kadar çocukla ilgilenebilecek anaç tabiatlı, şefkatli, çocuklarla diyaloğu iyi birini arıyorumYaş önemli değil, en önemli kriter evi sahiplenip çocukla iyi diyalog kurabilmekBakıcının kendine özel banyosu, odası ve ayrı bir odada TV imkanı varMümkünse uzun vadeli çalışmak isterimSon olarak uysal bir ev kedimiz var.


Çamaşır YıkayabilmeliEvcil Hayvanlarla YaşayabilmeliGenel Ev Temizliği YapabilmeliMarket Alışverişi YapabilmeliÜtü YapabilmeliYemek Hazırlayabilmeli


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Bakıcı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!