İŞ İLANI DETAYI

İstanbul Tuzla da yaşıyoruz2+1 evim için Haftada 1 Gün çalışabilecek, genel ev düzenini sağlayabilecek, balkon, mutfak, banyo, cam temizliğini yapabilecek, çamaşır, toz alma, ütü gibi işlerden sorumlu olabilecek, güvenilir, sorumluluk sahibi, gündüzlü çalışabilecek Temizlikçi arıyoruz.Sizi tanıtan kısa bir ön yazı ile başvuru yaparsanız sevinirimDipnot: İki haftada bir Cumartesi ve Pazar Günleri temizlik yapmaya gelecek bayan personel ihtiyacımız bulunmaktadırAyda toplamda 4 gün boyunca gelebilicek adayların başvurularını bekliyoruzHer ay iki haftada bir Cumartesi ve Pazar günleri olacak şekilde çalışma sistemi devam edecektir.


Balkonu TemizleyebilmeliBanyoyu TemizleyebilmeliCamları TemizleyebilmeliÇamaşır YıkayabilmeliGenel Ev Temizliği YapabilmeliMobilyaların Tozunun AlabilmeliMutfağı TemizleyebilmeliÜtü Yapabilmeli


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Temizlik
Cinsiyet : Bay veya Bayan

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!