İŞ İLANI DETAYI

Merhaba,İstanbul-Tuzla-Tepeören Mahİkamet etmekteyiz3+1 güvenlikli yeşil alanı ve sosyal imkanları olan bir sitede oturuyoruz2 Aylık kızımızla ilgilenebilecek ve Anne ye destek verecek, deneyimli, sabırlı ve şefkatli bir bakıcı arıyoruzTamamen bebek odaklı olacak - bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak ilk tercihimiz tamamen yatılı olacak, ikinci tercihimiz belirli günlerde 4 gün yatılı olarak ilgilenebilecek bakıcı arkadaşlarımız başvuru yapabilirler.Ön yazı ile başvuru yaparken, aşağıdaki sorulara cevap vermenizi rica ederiz;Tamamen yatılı mıYoksa 4 gün yatılı için mi başvuru yaptınız?Maaş beklentiniz nedir?Sevgilerle, Teşekkürler.


Etkinlikler ve Oyunlar BilmeliEvcil Hayvanlarla YaşayabilmeliGün içinde Dışarı Çıkıp DolaştıracakHafif Ev Temizliği YapabilmeliÖzbakımını YapabilmeliAlt değiştirme vs.Seyahat Engeli OlmamalıSigara KullanmamalıYeni Doğan Bebek Deneyimi Olmalı


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
Pozisyon : Bakıcı
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İletişim : -

İLAN SAYFASINA GİT

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!