İŞ İLANI DETAYI

İstanbul Üsküdar da oturuyoruz1,5 yaşında bir kızım ve 4,5 yaşında bir oğlum var.Çocuklarımla haftanın belli günlerinde YATILI kalarak ilgilenecek, 23-30 yaş arasında, Sevecen, ilgili ve şefkatli,Ailemizin bir parçası olacak ve işini benimseyecek,Hafif ev işlerinde bana yardımcı olacak,Bebek - Çocuk Bakıcısı arıyoruzGündüzleri gelen bir yardımcımız varYalnızca haftanın belli günlerinde akşam 18:00 sonrasında yatılı kalacak birisini arıyoruzBu sistemle bir ayda maksimum 15-18 gün yatılı kalınmaktadırMaaş asgari ücretin üzerindedir.Yatılı çalışmayacak ve fotoğrafı bulunmayanlar lütfen başvuru yapmasın.Özgeçmişinizdeki bilgiler güncel değilse lütfen güncelleyinİş tecrübeleriniz, Resminiz vb.


Birden Fazla Çocukla İlgilenebilmeliEtkinlikler ve Oyunlar BilmeliÖzbakımını YapabilmeliAlt değiştirme vs.Seyahat Engeli OlmamalıSigara KullanmamalıYemek Hazırlayabilmeli


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Bahçelievler
Pozisyon : Bakıcı
Cinsiyet : Bay veya Bayan

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!