İŞ İLANI DETAYI

--Firmamızda istihdam edilmek üzere Endüstri veya İşletme Mühendisliğinde min 1 yıl tecrübeli personel istihdam edilecektir. Yıldırım, Kestel, Gürsu, Osmangazi ilçelerinde ikamet edebilir. Detaylar için firma ile görüşülmesi gerekmektedir.


Sorun Çözme ve İnsiyatif AlabilmeHİZMET MERKEZİMİZE ŞAHSEN GELEREK İŞ VE MESLEK DANIŞMANIZDAN İŞE GÖNDERME FORMLARINI ALARAK, FİRMALARDAN RANDEVU ALIP, ŞAHSEN FİRMALARA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR. AYRICA ; ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İŞYERİ İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK FİRMAYLA ŞAHSEN İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDEBİLİRSİNİZ.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : DEREKIZIK MAHALLESİ ŞELALE CADDESİ NO:63 - ERİKLİ SU FABRİKASI YANI, KESTEL / BURSA KESTEL BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : YILDIRIM , GÜRSU , KESTEL İrtibat Bilgileri : İsim : Ünvan : Telefon : 902243841052 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış, Muaf veya Tecilli

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Yıldırım
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902243841052

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder