İŞ İLANI DETAYI

İŞ TANIMIİş yerinde elektrik tesisat ve donanımların bakımı, onarımı, kontrolü işleri konusunda gerekli çalışmaların yapılması,Bakım ve onarım işlerinde tesisatta ve donanımda meydana gelen çeşitli arızaların giderilmesi ve sürekli çalışılmasının sağlanması,Yapılacak elektrik bakım onarım işlemlerinde yapılan işin doğru işlenmesinin sağlanması,Bakımları düzenli olarak yapılan cihazların her zaman çalışır durumda olmasını sağlanması,Kullanılan gıda makineleri için dış hizmet sağlayacak olduğumuz çözüm ortaklarımız ile mekanik anlamda irtibat kurulması ve takibini sağlayarak bağlı bulunduğu amir gerekli bilgilendirme ve raporlamaların yapılması.


GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMISöke Değirmencilik San.ve Tic. A. Ş. – Üretim Bölümü nde Elektrik Bakım Elemanı pozisyonunda görevlendirilmek üzere takım arkadaşı arıyoruz.GENEL NİTELİKLERLise ve Meslek Yüksek Okullarının ilgili elektrik, elektronik vs. bölümlerinden mezun,Tercihen Samsun Tekkeköy bölgesine yakın ikamet eden veya ikamet edebilecek,İş takibi ve sorumluluk bilinci yüksek,Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek,Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,Tercihen forklift-kazan belgesi bulunan,Tercihen sektörel olarak unlu mamuller gıda makineleri-otomasyon ile çalmışGenel elektriksel fabrika donanımlarına hâkim paratoner, jeneratör, trafo, elektrik tesisatı, topraklama, vb.,Tercihen bilgisayar kontrollü makineleri programlamak için kodları ve talimatları girebilecek,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek 18- -45 (23.10.2006 - 24.09.1979 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇİFTLİK OSB MAH. 4.CAD. NO:5 TEKKEKÖY/SAMSUN TEKKEKÖY SAMSUN / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : TEKKEKÖY İrtibat Bilgileri Ad Soyad : İnsan Kaynakları Ünvan : İnsan Kaynakları Telefon : 903625020950 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Samsun
İlçe : Tekkeköy
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 903625020950

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Samsun ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Samsun, Edmeg Tekkeköy veya Edmeg Samsun Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Samsun ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder