İŞ İLANI DETAYI

Tercihen Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulları nın Elektrik, Elektronik, Endüstriyel Elektrik bölümlerinden mezun, Tercihen Otomotiv sektöründe punta kaynak, robot kaynak ve pres bakımları konusunda en az 3 yıl deneyimli, Robotlu otomasyon sistemlerine aşina olan, Siemens PLC ve sürücü programlarında hata takibi yapabilen, Düzenli, disiplinli, ekip çalışmasına yatkın, dinamik ve sorumluluk sahibi, 5S ve İş Sağlığı ve Güvenliği kurallarına dikkat ederek çalışabilecek, Vardiyalı sistemde çalışabilecek 3 vardiya , Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek, İş disiplini çerçevesinde talimat ve prosedürlere uyacak, Kocaeli de ikamet eden, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamışNot: Karamürsel-Körfez-Hereke-Gebze ye servisimiz bulunmamaktadır.


Makine elektrik koruyucu ve arizi bakımları gerçekleştirmek, Fabrika içerisinde bulunan punta kaynak makinaları, 150 - 1200 T arası H tipi ve C tipi preslerin, ABB ve Motoman robotlarının ve çeşitli makina ve teçhizatların arızalarına müdahale etmek, Elektrik, tesisat, otomasyon ve kumanda bilgisine sahip olmak, Bu makinaların periyodik ve kestirimci bakımlarını yapmak ve iyileştirme faaliyetlerinde bulunmak, Fabrika bina ve yardımcı işletmelerin bakım onarım faaliyetlerini yapmak.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ARSLANBEY ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ NO:10 İZMİT KARTEPE KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GÖLCÜK , KARAMÜRSEL , KOCAELİ MERKEZ , KÖRFEZ , DERİNCE , İZMİT , KARTEPE , BAŞİSKELE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : zeynep hanım Ünvan : Telefon : 902623514444 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Kartepe
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902623514444

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Kartepe veya Edmeg Kocaeli Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder