İŞ İLANI DETAYI

Oluklu mukavva sektöründe Modern Ambalaj ın Eskişehir de bulunan fabrikasında Elektrik Bakım Elemanı olarak görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşları aranmaktadırMeslek Yüksek Okulu ya da Endüstri Meslek Lisesi Elektrik- Elektronik ya da Mekatronik bölümlerinden mezun,PLC ile çalışan makinelerde bakım onarım, sürücü devreye alma, elektrik arıza bulma, otomasyon panosu yapımı, kablo montajı konularında deneyimli olan,Benzer pozisyonda en az 1 yıl tecrübesi olan,3 Vardiyalı çalışabilecek, çalışma saatleri 08-00 16-00 16-00 24-00 24-00 08-00 Her yere servis imkanı vardır.Yakacak, ikramiye, devam primi vbSosyal haklar mevcutturİŞKUR sisteminden başvurunuzu yapıp, belirtilen numaradan randevu alarak görüşmeye gidebilirsiniz.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeElektrik ve Elektronik ,Diğer Meslekler


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ORGANİZE SAN. BÖL. 21. CD. NO:33 ESKİŞEHİR MERKEZ ESKİŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ÇİFTELER , ESKİŞEHİR MERKEZ , MAHMUDİYE , MİHALIÇÇIK , SARICAKAYA , SEYİTGAZİ , SİVRİHİSAR , ALPU , BEYLİKOVA , İNÖNÜ , GÜNYÜZÜ , HAN , MİHALGAZİ , ODUNPAZARI , TEPEBAŞI İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Hasan Çelikateş Ünvan : Telefon : 902223222111 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış veya Muaf

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902223222111

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder