İŞ İLANI DETAYI

Madencilik sektöründe yer alan mikronize öğütme yapan firmada çalışmak üzere elektrik bakım ustası alınacaktır3 vardiyalı çalışma vardırYemek ve servis imkanı vardır.İşin tanımı; Makinelerde oluşan elektrik ve elektronik arızaların tespitini yaparak arızanın giderilmesini sağlamak, Elektrik ve otomasyon ekipmanlarını santral üzerine montajını yapmak, Elektrik projesine göre pano montajı yapmak, Bakım ve depo yedek parça takibi ve siparişlerinin verilmesini sağlamak.İŞKUR Sisteminden başvurunuzu yaptıktan sonra belirtilen numaradan randevu alarak görüşmeye gidebilirsiniz.


Elektrik-ElektronikMeslek Liselerinin veya Meslek Yüksekokullarının Elektrik-Elektronik bölümünden mezun,Elektrik Bakım Onarım ve arıza giderme konularında en az 3 yıl deneyimli,Ekip çalışmasına yatkın, analitik düşünebilen,Vardiyalı ve mesaili çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,Makina arıza bakımları ile ilgili anlık ve planlı müdahaleler yapabilecek,Motor sürücüleri ve sensörler hakkında bilgi sahibi,PLC otomasyon sistemi üzerinde arıza takibi yapabilecek.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans Cinsiyet Yaş Erkek 30- -55 (10.09.1994 - 15.08.1969 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : 75.YIL MAH. 2002 CAD. NO:17 ESKİŞEHİR MERKEZ ESKİŞEHİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ESKİŞEHİR MERKEZ , ODUNPAZARI , TEPEBAŞI İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Hande Öztürk Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 905334361926 E-posta : muhasebe@nb-global.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Eskişehir
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905334361926
muhasebe@nb-global.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder