İŞ İLANI DETAYI

GEMLİK SERBEST BÖLGEDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZDA 3 VARDİYALI BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE;Teknik lise veya meslek yüksekokulu mezunu,Elektrik bakımı konusunda en az 5 yıl deneyimli,Sürücüler, Sensörler, Hidrolik ve Pnömotik uygulamalar konusunda tecrübeli,Otomasyon, elektrik kumanda, PLC, AC, DC ve Servo sürücüler konusunda bilgi sahibi,Elektrik-elektronik devre şemaları okuyabilen ve arıza bulma giderme konularında bilgi sahibi,Şalt malzemeleri tanıyan ve bilen,Periyodik Bakım, Otonom Bakım, Kestirimci-Koruyucu Bakım konularında bilgili,Takım çalışmasına yatkın ve iletişim becerileri güçlü,Temel bilgisayar bilgisine sahip,Vardiyalı çalışabilecek,İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDEBİLİRSİNİZ - ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİDEBİLİRSİNİZ.GEMLİK VE OSMANGAZİDEN SERVİS VARDIR.


Yeterli Mesleki-Teknik Bilgi ve TecrübeElektrik sistemlerinin düzenli bakımını yapmak,Elektrik arızalarını tespit edip gidermek,Elektrik panoları, kablolar ve diğer ekipmanların montajını yapmak,Elektrik tesisatı ile ilgili belgeleri düzenlemek ve güncellemek,Elektrik sistemleri ile ilgili gerekli yedek parçaların temin edilmesini sağlamak ve stok seviyelerini takip etmek,Elektrik güvenliği prosedürlerine uygun şekilde çalışmak,


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi) En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Erkek -3818.10.1986 tarihleri arasında doğan kişiler)
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ATA MAH. BURSA SERBEST BÖLGE GELİNCİK CD. NO:45 GEMLİK BURSA GEMLİK BURSA GEMLİK BURSA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : GEMLİK , OSMANGAZİ İrtibat Bilgileri Ad Soyad : GÖKHAN BEY Ünvan : Telefon : 902245247790 E-posta :
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Bursa
İlçe : Gemlik
Pozisyon : Bakım Ve Onarım
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902245247790

Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Bakım Ve Onarım iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Bursa ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Bursa, Edmeg Gemlik veya Edmeg Bursa Bakım Ve Onarım gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Bursa ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder