İŞ İLANI DETAYI

MLP Care Genel Merkezi İnsan Kaynakları Koordinatörü kadrosunda İşe Alım ve Kariyer Yönetimi Uzmanı arıyoruzNiteliklerÜniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,İnsan Kaynakları fonksiyonlarının işe alım süreçlerinde aktif rol almak ve alanında en az 2 yıllık deneyime sahip olmak,Tercihen sağlık sektöründe işe alım deneyimi olan,İngilizce de mükemmel konuşma ve yazma becerileri,İletişim becerileri gelişmiş, sonuç odaklı, gelişmeyi ilke edinmiş, ekip çalışmasına yatkın,Analitik düşünme, problem çözme yeteneği,İnsan Kaynakları uygulamalarını araştırmak ve geliştirmek, kendi ve şirket gelişiminden sorumlu olmak,MS Office programlarına hakim,Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak.BAŞVURU YAPACAK ADAYLARIN VERİLEN MAİL ADRESİNE CV GÖNDERMELERİ İSTENMEKTEDİR.


Yönetim merkezindeki açık pozisyonlar için işe alım süreçlerini yürütmek,Çalışan ilişkileri ve iç iletişim konusunda çalışmalar yapılması,Transfer, iş değişikliği, terfi taleplerinin yönetilmesi,İnsan Kaynakları sistem, süreç iyileştirme ve geliştirme faaliyetlerinde yer almak,Çıkış mülakatlarının yürütülmesi ve raporlanmasında görev almak,İnsan kaynakları ile ilgili konuları, politikaları ve prosedürleri desteklemek,Üniversitelerle işbirliği süreçlerini yürütmek


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İstanbul
İlçe : Eyüpsultan
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden İstanbul ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İstanbul, Edmeg Eyüpsultan gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İstanbul ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.