İŞ İLANI DETAYI

Firmamızda çalışacak iş makine operatörleri alınacaktır. :Kriterler Daha önce belirtilen pozisyonda en az 1 yıl deneyimli, İş makinesi, maniteu, loder belgeleri olan,- Gün içerisinde makinenin sorunsuz çalışmasını sağlayabilecek,- Vardiyalı çalışma koşullarına uyum sağlayabilecek,- Ekip çalışmasına uygun, dikkatli ve titiz,- Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış


Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve TecrübeGöreviKullandığı ekipmanın prosedürlere uygun olarak günlük kontrollerinin yapılması ve yakıt ve benzeri tüm günlük ihtiyaçlarının zamanında sağlanması. Çalışma esnasında İş makinesinde tespit ettiği anormal çalışma ve arıza verebilecek durumların bakım ekibine bildirilmesi. Periyodik bakımların ve arızaların giderilmesi esnasında bakım ekibi ile birlikte çalışılması. İşçi sağlığı, iş güvenliği ve çevrenin korunmasına ilişkin talimatlara faaliyetler esnasında uyulması. Amiri tarafından kendisine verilen, görev alanı ile ilgili diğer işleri yapmak.


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırklareli
İlçe : Babaeski
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

Edmeg üzerinden Kırklareli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kırklareli, Edmeg BABAESKİ gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kırklareli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırklareli Geneli İş İlanları