İŞ İLANI DETAYI

·İş güvenliği ile ilgili mevzuatlara uygun olarak sorumlusu bulunduğu projelerde gerekli çalışmaların yapılmasının sağlanması,·Risk analizleri yapılması ve gerekli tedbirlerin alınmasının sağlanması,·Çalışanlara mevzuata uygun İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin planlanması ve eğitimlerin verilmesi,·Acil durum planlarının hazırlanması, acil durum ekiplerinin oluşturulması, acil durum tatbikatlarını yapılması,·İşyerinde iş sağlığı ve güvenliği yönünden yapılması gereken periyodik bakımların planlanması ve uygulamada gerekli kontrollerin yapılması,·İşyerinde kaza, yangın veya patlamaların önlenmesi için mevzuata uygun çalışmalar yapılması ve gerekli kontrollerin gerçekleştirilmesi·Çalışma ortamı iş sağlığı ve güvenliği saha gözetiminin sağlanması.


·İş Sağlığı ve Güvenliği Alanında Deneyimli,·Geçerli İş Güvenliği Uzmanı Sertifikasına Sahip,·İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatına Hakim,·MS Ofis Programlarını Aktif Kullanabilen,·Ekip Çalışmasına Yatkın,·İletişim Becerileri Güçlü, Güler Yüzlü,·Aktif Araç Kullanabilen,B Sınıfı Sürücü Belgesine Sahip·Disiplinli ve Sistemli Çalışmayı Benimseyen,Tam Zamanlı Çalışabilecek,B Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı çalışma arkadaşları aramaktayız.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : LÜLEBURGAZ KIRKLARELİ LÜLEBURGAZ KIRKLARELİ / TÜRKİYE İrtibat Bilgileri Ad Soyad : OKTAY DALGAN Ünvan : SORUMLU MÜDÜR Telefon : 902884121770 E-posta : bilgi@duruosgb.com
Ücret ve Diğer Bilgiler Sürücü Belgesi : B

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kırklareli
İlçe : Lüleburgaz
Pozisyon : İş Sağlığı Ve Güvenliği
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902884121770
bilgi@duruosgb.com
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

İş Sağlığı Ve Güvenliği iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kırklareli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kırklareli, Edmeg Lüleburgaz veya Edmeg Kırklareli İş Sağlığı Ve Güvenliği gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kırklareli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder
Kırklareli Geneli İş İlanları