İŞ İLANI DETAYI

İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili mevzuat ve standartlarının uygulanmasını sağlayıp takibinin yapılması,Günlük iş güvenliği saha denetimlerinin yapılması, gerekli önlemlerin alınması ve raporlanması,İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda eğitimlerin verilmesi, faaliyetlerin takip edilmesi,Risk analizlerinin yapılması, risklerin azaltılmasına yönelik faaliyetlerde bulunulması,Acil durum eylem planlarının hazırlanması ve kaza istatistiklerin oluşturulması,Güvensiz durum ve uygunsuzlukların raporlanması ve takibinin yapılması, Firma içi genel prosedürlerin uygulanması.


Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Sertifikasına sahip olan,En az 1 yıl İSG Uzmanlığı deneyimi olan,İnsan ilişkileri ve iletişimi kuvvetli, iyi organize olabilen ve sonuç odaklı çalışabilen,Microsoft Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilen, raporlama yapabilen,Firmamızda tam zamanlı çalışabilecek Görev alacağı bölgede ikamet eden veya edebilecek olan.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Yüksek Lisans Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ÇERKEŞLİ OSB İMES 2 CAD NO: 10 DİLOVASI KOCAELİ / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : KARTAL , PENDİK , ÜMRANİYE , MALTEPE , TUZLA , GEBZE , DARICA , DİLOVASI , ÇAYIROVA İrtibat Bilgileri Ad Soyad : Özge MUTLU Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI Telefon : 905372673024 E-posta : ik@akyuzlu.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Askerliğini Fiilen Yapmış

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Kocaeli
İlçe : Dilovası
Pozisyon : İş Sağlığı Ve Güvenliği
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 905372673024
ik@akyuzlu.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

İş Sağlığı Ve Güvenliği iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Kocaeli ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Kocaeli, Edmeg Dilovası veya Edmeg Kocaeli İş Sağlığı Ve Güvenliği gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Kocaeli ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder