İŞ İLANI DETAYI

İzmir/Aliağa şantiyemizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip 'C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı' arayışımız bulunmaktadır.· Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,· Tercihen en az 3 yıl tecrübeli,· Ms Office programlarını aktif kullanabilen,· Tercihen iyi derecede İngilizce bilen,· C sınıfı İş Güvenliği Uzmanlık sertifikasına sahip,· Ekip çalışmasına uygun ve sorumluluk bilincine sahip,· Saha uygulamalarında aktif görev yapacak,· Aliağa ve civarında ikamet eden.


Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İş Tecrübesi, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe · 6331 sayılı İş sağlığı ve güvenliği kanunu ve yönetmelikleri kapsamında çalışmaların yapılması,· Yapılan çalışmaların takibi ve devamlılığının sağlanması,· İş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin planlanması ve uygulanması,· İşyeri Hekimi ve Diğer Sağlık Personelleri ile koordineli çalışılması,· Çalışma ortamının İSG açısından uygunluğunun kontrolü ve gerekli kontrol tedbirlerinin belirlenmesi ve raporlanması,· Risk değerlendirmesi, acil durum planları gibi ulusal mevzuatların gerektirdiği diğer faaliyetlerin yerine getirilmesi.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Öğrenim En Az Öğrenim Seviyesi : Önlisans En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora Cinsiyet Yaş Kadın Erkek
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : ALİAĞA İZMİR / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : ALİAĞA İrtibat Bilgileri : İsim : Pelin Yılmaz Ünvan : Telefon : E-posta : hr@inducat.com.tr
Ücret ve Diğer Bilgiler Askerlik Durumu : Farketmez

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : İzmir
İlçe : Aliağa
Pozisyon : İş Sağlığı Ve Güvenliği
Cinsiyet : Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim :
hr@inducat.com.tr
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

İş Güvenliği Uzmanı iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden İzmir ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg İzmir, Edmeg ALİAĞA veya Edmeg İzmir İş Güvenliği Uzmanı gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, İzmir ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder