İŞ İLANI DETAYI

Van ili Gürpınar ilçesinde bulunan işletmemizde yetiştirilmek üzere İnsan Kaynakları personel alımı olacaktırGünlük personel takibi yapabilecek, Personel Özlük dosya takibi yapabilecek amirlerinin verdiği görevlerin tamamlanmasını ve takibini yapabilecek çalışma arkadaşı aramaktayızÖn görüşmeler 0505 670 83 65 - 0533 056 73 65 numaraları üzerinden yapılacaktır.


Bilgisayar Kullanımı, Fiziki Ve Bedensel Yeterlilik, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması-Bilgisayar kullanımı iyi olan-Msoffice programlarına hakim tercihen excel bilgisi olan-Esnek çalışma saatlerine uyabilecek-Prezentabl -İnsan İlişkileri kuvvetli-Tercihen mikrofly program bilgisi olan-Tercihen İnsan Kaynakları tecrübesi olan


İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Van
İlçe : Gürpınar
Pozisyon : İnsan Kaynakları
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı

İnsan Kaynakları iş ilanı ve benzeri iş fırsatları için Edmeg üzerinden Van ve ilçelerinde ki ilanlara göz atabilir, detayları inceleyebilir ve hemen başvurabilirsiniz. Google'da Edmeg Van, Edmeg Gürpınar veya Edmeg Van İnsan Kaynakları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Edmeg, her gün binlerce yeni iş ilanı ve iletişim bilgisini sizlerle buluşturuyor. Eleman arayan firmaların yayınladığı iş ilanlarını keşfedin ve güncel iş ilanları arasından size uygun olanları kaçırmayın! Edmeg olarak, Van ve tüm ilçelerinde birçok farklı alanda iş arayanlar için en güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyoruz.

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder