İŞ İLANI DETAYI

> İmalat alanında faaliyet gösteren firmamız için,> Üniversitelerin İnsan Kaynakları Yönetimi veya Adalet bölümlerinden mezun,> Yazılı ve sözlü iletişim becerisi yüksek,> Ekip çalışmasına yatkın,> Şirketin hukuk işlerinin yürütülmesine yardımcı olacak,> Hukuki belgelerin hazırlanması, kayıt altına alınması ve raporlamasını yapabilecek,> İş Kanununa ve SGK mevzuatına hakim,> İnsan Kaynakları süreçlerinde aktif rol alabilecek personel alınacaktır.> Başvurular şahsen firmaya yapılacaktır.


Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı, İletişim Ve İfade Yeteneği, Sorun Çözme ve İnsiyatif Alabilme, Takım Çalışması, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe.


Öğrenim ve Kişisel Bilgiler Cinsiyet Yaş Kadın 20- -25 (13.06.2004 - 20.05.1999 tarihleri arasında doğan kişiler) Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi Lisans Meslek Yüksek Okulu Önlisans Adalet Önlisans
Çalışma Adresi Bilgisi Çalışma Adresi : FATİH MAH. SAĞLIK 1 SK. NO:2/2 ARİFİYE/SAKARYA ARİFİYE SAKARYA / TÜRKİYE Tercih Edilen İkamet İlçeleri : SAKARYA MERKEZ , SAPANCA , ADAPAZARI , ERENLER , ARİFİYE , SERDİVAN İrtibat Bilgileri : İsim : HAZAL GÜNGÖRDÜ Ünvan : İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİCİSİ Telefon : 902644440836 E-posta : hgungordu@temkablo.net
Ücret ve Diğer Bilgiler Sosyal Olanaklar : Servis Desteği, Yemekhane Desteği

İŞ İLANI BİLGİSİ
Şehir : Sakarya
Pozisyon : İnsan Kaynakları
Cinsiyet : Bay veya Bayan
İstihdam : Tam Zamanlı
İletişim : 902644440836
hgungordu@temkablo.net
Lütfen 09:00-18:00 saatleri arasında iletişime geçiniz.

Edmeg, Türkiye genelinde birçok farklı alanda iş arayanlar için güncel iş ilanları ve iletişim bilgilerini sunuyor. Google'da Edmeg iş ilanları gibi aramalar yaparak sitemize kolayca erişebilirsiniz. Her gün binlerce yeni iş ilanı sizleri bekliyor!

Benzer İlanlardan İlk Önce Siz Haberdar Olmak İstiyorsanız Formu Doldurun.

İlanı Arkadaşına Gönder